4 Produse apicole deosebite și motivele pentru care să le consumi

Mierea, polenul sau lăptișorul de matcă sunt doar câteva din darurile oferite nouă de către albine. Fiecare din aceste produse apicole prezintă nenumărate beneficii pentru sănătate și are efecte ce nu se pot compara cu alte substanțe naturale sau sintetice. De aceea se recomandă consumul lor, respectându-se însă niște proporții optime. Astfel, cea mai simplă metodă de a profita la maxim de tot ceea ce albinele au de oferit, este administrarea unui cocktail de produse apicole în cantitățile potrivite pentru organism.

4 Produse apicole benefice pentru îmbunătățirea stării de sănătate a organismului

#1 Apicol12Gamma – Mierea albastră pentru prevenirea bolilor cronice

Mierea albastră sau Apicol12Gamma este un produs apicol de consistența mierii alcătuit din 12 ingrediente precum miere polifloră biologică în proporție mai mare de 90%, lăptișor de matcă crud, ginseng, salvie și arbore de tămâie. Mierea albastră îmbină toate proprietățile miraculoase ale mierii obișnuite, cu cele ale lăptișorului de matcă, dar și ale celorlalte ingrediente active având efecte pozitive asupra bolilor cronice, dar și împotriva radiațiilor electromagnetice dăunătoare.

#2 Apicol7Alpha – Mierea roșie pentru curele de detoxifiere

La fel ca mierea albastră, mierea roșie sau Apicol7Alpha este un produs apicol premium alcătuit dintr-un complex de ingrediente activ, cu rolul de creștere a imunității și fortificării organismului. Pe lângă miere polifloră și lăptișor de matcă, mierea roșie conține și păstură, un produs derivat din polen care asigură albinelor necesarul de nutrienți în perioada rece a anului și poate fi consumat și de om în curele de detoxifiere.

#3 Apicol9Beta – Mierea galbenă pentru buna funcționare a tubului digestiv

Mierea galbenă, Apicol9Beta, este recomandată pentru menținerea în stare de funcționare normală a ficatului și a pancreasului prin asigurarea unei flore microbiene optime. Ea se recomandă în doze de câte una sau două lingurițe consumate de două ori pe zi pentru asigurarea sănătății tubului digestiv.

#4 Apicol ImunoForte pentru fortificarea sistemului imunitar

În perioadele reci din an sau în condiții extraordinare de stres sau surmenaj, cel mai potrivit produs apicol este ImunoForte alcătuit dintr-un mix de ingrediente cu rol de fortificare a sistemului imunitar. Pe lângă mierea polifloră și lăptișorul de matcă, la ImunoForte se remarcă și Astragalus membranaceus care echilibrează tensiunea arterială și are un rol activ în întreținerea pielii și a organelor interne; Ginsengul siberian care reduce stările de oboseală și reface organismul, precum și Ginsengul indian care asigură refacerea energiei corpului și promovează o stare generală fizică și psihică bună.

3 Motive pentru care să consumi produse apicole formate dintr-un mix de ingrediente

Propolis
Propolis

#1 Beneficii multiple

Deși prezintă multe proprietăți comune, nu toate produsele apicole sunt identice. Ele diferă atât ca aspect, cât și din punct de vedere al efectelor lor asupra corpului uman. Mierea și propolisul de exemplu sunt recomandate pentru îmbunătățirea imunității, în timp ce lăptișorul de matcă în doze potrivite asigură un echilibru hormonal optim. De aceea un mix de produse apicole se poate dovedi mult mai util în asigurarea sănătății decât un singur produs, consumat individual.

#2 Respectarea unei doze optime

Este mai dificil să ții cont de cantitatea optimă în cazul în care consumi mai multe produse apicole simultan. Unele dintre ele au efecte similare și atunci când sunt administrate concomitent, nu trebuie luate în aceleași cantități ca atunci când sunt consumate individual. De aceea, pentru o metodă avansată de tratament, se recomandă cunoștințe medicale aprofundate, sau alegerea unui produs apicol format din mai multe ingrediente calculate în dozele optime pentru sănătate.

#3 O alegere convenabilă

Produsele apicole de înaltă calitate sunt în general destul de costisitoare. În plus, odată desfăcute, se recomandă consumul lor în limita de timp impusă de producător pe etichetă și depozitarea în condiții optime de temperatură și umiditate. De aceea, dacă achiziționați separat miere, lăptișor de matcă, păstură și alte suplimente alimentare benefice pentru organism, nu numai că va trebui să găsiți câte o soluție pentru păstrarea fiecărui produs în condiții optime, dar veți fi determinat și să risipiți o parte din cantitate pentru a evita supradozajul. Astfel, atât pentru a nu face o cheltuială în zadar, cât și pentru optimizarea spațiului de depozitare, cocktailurile de produse apicole și alte ingrediente active reprezintă soluția cea mai convenabilă și pentru sănătate, dar și pentru buzunar.

Comenzi telefonice: Contact Telefonic Enigma Constanta0722.69.22.44