Tot ce trebuie să știi despre Matuzalem – Molecula vieții

Pentru o funcționare optimă, orice organism de pe acest pământ trebuie să prezinte în interiorul său un echilibru desăvârșit. De la această regulă nu fac excepție nici organismele umane ale căror sănătate depinde de armonia interioară a organelor și țesuturilor din care sunt alcătuite. Atunci când un factor interior sau exterior perturbă acest echilibru desăvârșit, apar diferite probleme de sănătate, diverse ca intensitate.

Matuzalem, denumit și molecula vieții, este un complex format din flavonoide cu o eficiență ridicată asupra organismului uman, ce asigură menținerea unui echilibru interior desăvârșit. Pentru fabricarea acestui produs este necesară o tehnologie avansată care ajută la păstrarea moleculelor stem care se găsesc în plante, în forma lor inițială. De aceea, prin consumul acestui supliment alimentar, odată ajunse în organism, moleculele din plante se comportă la fel cum o făceau în mediul lor original și ajută la menținerea sau restabilirea echilibrului din organism.

Ce sunt flavonoidele?

Flavonoidele sunt substanțe chimice care se găsesc în mod natural în plante. Numele lor provine de la cuvântul latin flavus care înseamnă galben și sunt denumite astfel datorită culorii lor originale. La nivelul plantelor, ele au rolul de a proteja organismul împotriva efectelor negative ale radiațiilor cu raze ultraviolet, de a menține un echilibru interior constant prin neutralizarea radicalilor liberi și de a reface țesuturile deteriorate.

La ora actuală se cunosc câteva mii de tipuri de flavonoide, iar rolul și efectele lor sunt studiate în permanență de către cercetători care le consideră niște antioxidanți naturali foarte puternici. Pentru viața plantelor flavonoidele sunt absolut esențiale mai ales pentru că le apără împotriva organismelor străine dăunătoare.

Care sunt efectele moleculelor de Matuzalem asupra organismului uman?

Datorită combinației unice de flavonoide obținute din plante, Matuzalem are diferite efecte pozitive asupra organismului uman. El este:

  • un bun antimutagen care protejează ADN-ul uman împotriva diferiților factori ce îi pot schimba structura;
  • un antiinflamator eficient care ajută la reducerea și împiedicarea inflamațiilor de la nivelul diferitelor țesuturi;
  • un supliment alimentar antidiabetic care menține sub control nivelul de zahăr din sânge;
  • un produs antialergen care suprimă alergiile și împiedică apariția efectelor negative ale acestora precum mâncărimea, hiperlăcrimarea, stranuturile sau secrețiile nazale;
  • un produs antiaterosclerotic deoarece îmbunătățește circulația arterială și reface peretele vaselor de sânge;
  • un hepatoprotector de înaltă calitate care ajută la refacerea celulelor ficatului.

Cum a fost creat suplimentul alimentar Matuzalem?

Pentru crearea unui produs capabil să asigure echilibrul natural al corpului uman, s-a luat în calcul mai întâi utilizarea unui grup de molecule cu rol de prevenire, dar și de refacere. Modul inteligent de acționare al acestora le permită să depisteze procesele nocive care au avut loc în organism și să le înlăture efectele dăunătoare.

Matuzalem este un supliment alimentar minune protejat de un brevet internațional deținut de fizicianul Jan Kerestes Jr.. pentru invenția sa, strălucitul om de știință a fost premiat în data de 24 aprilie 2009 cu distincția Produsul Anului 2009 de către Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale.

Modul în care Matuzalem diferă de alte suplimente alimentare sau tratamente naturale cu rol asemănător este faptul că nu exercită niciun fel de efecte negative asupra organismului uman. Concentrația substanței sale active este stabilită cu cea mai mare precizie și astfel el poate acționa la nivel de celulă, îmbunătățind funcționarea fiecărei unități.

Numărul mare de electroni din moleculele de Matuzalem încadrează acest produs în categoria scanvenger, cea mai importantă clasă de antioxidanți cunoscuți în prezent. Datorită acestor electroni, Matuzalem este capabil să capteze radicalii liberi dăunători, neacționând și asupra acelora de tip L care sunt produși în mod natural de organism și contribuie la asigurarea stării de echilibru a corpului uman.

Ce efecte are asupra corpului uman tratamentul cu Matuzalem?

Persoanele care au consumat Matuzalem ca supliment alimentar pentru restabilirea echilibrului pierdut din organism au observat anularea efectelor secundare negative ale medicamentelor tradiționale, îmbunătățiri la nivelul tenului prin netezirea ridurilor fine, reducerea efectelor stresului și oboselii, dar și perfomanțe sexuale îmbunătățite.

Matuzalem fortifică sistemul imunitar și detoxifică organismul, motiv pentru care este recomandat în mod special în punctele de cotitură de-a lungul vieții, dar și de peste an, ca de exemplu la schimbarea anotimpurilor. De asemenea, are un rol important pentru prevenirea, dar și vindecarea unor afecțiuni extreme ca de exemplu bolile neurodegenerative sau SIDA.

Comenzi telefonice: Contact Telefonic Enigma Constanta0722.69.22.44